är i skinnskatteberg!

Hej! Är i skinnskatteberg nudå! Och älskling o hans kompis anton ska tydligen "lana" som det heter, så jag och bebisen får hitta på något mysigt ikväll, som ex leka - sparka mamma så hårt i magen du kan - leken och att bli klappad på magen! Redan nu så har bebisen börjat lekt!

Har börjat tänkt på hur kort tid det faktiskt är kvar! Tre månader är ju egentligen ingenting! :)
Det ska bli super härligt!

Men jag skriver mera imorgon, om jag hinner. Jag och älskling firar ju faktiskt ett år förlovade imorgon och vi ska fira nyårsafton hos mathias morsas kompis!

Men ha en bra ikväll/ Önskar Jenny och Bebisen i magen (A)

SPARKAR!

Våran lille bebbe, visar oss hur den leker i magen! Vårat video-redigeringsprogram fungerade inte till våran nya video-kamera, så jag kunde inte klistra in olika sparkar i samma video, så det blir en kortis med "små-sparkar" :)

För er som inte ser några sparkar, så ser man på vänster sida, när det gått ungefär 18sek :)

Hemma!

Hej! Var nyss på barnmorske-besök! Det gick bra, och bebisen mådde bra! Fick lite papper om förlossning,amning osv. Sen fick älskling ett papper om att han ska skriva under faderskaps-pappret.
Sen fick vi lyssna på våran bebbes hjärta, .. o precis när vi skulle lyssna så sparkade den till jätte hårt, så både jag,älskling och barnmorskan skrattade till! Sen tog vi penisonärs-bussen hem ;) För vi var lata, - "lugnalinjen som den heter, stannar precis utanför vårat hus" Så vi tog den för vi orkade inte gå ;)

Vi skulle egentligen åkt till Skinnskatteberg i morgon, men det blir så att vi åker ikväll istället! För att Monika (älsklings farmor) Slutar vid 9, så slipper vi stressa så mycket imorgon, när vi ska hämta ut bank-kort och id-kort, Så vi hämtar ut det på måndag, och ringer soc på måndag oxå, om inte min mamsen tar tag i det och ringer i morgon!

Nu sitter jag och älskling och spelar spel på facebook. Det ser faktiskt ganska roligt ut, när vi spelar samma spel fast på två olika datorer! Hihi.

Men nu ska vi forsätta spela, sen göra något och äta! för det kurras i magen! / Kram JennyVisa fler inlägg