Hemma!

Hej! Var nyss på barnmorske-besök! Det gick bra, och bebisen mådde bra! Fick lite papper om förlossning,amning osv. Sen fick älskling ett papper om att han ska skriva under faderskaps-pappret.
Sen fick vi lyssna på våran bebbes hjärta, .. o precis när vi skulle lyssna så sparkade den till jätte hårt, så både jag,älskling och barnmorskan skrattade till! Sen tog vi penisonärs-bussen hem ;) För vi var lata, - "lugnalinjen som den heter, stannar precis utanför vårat hus" Så vi tog den för vi orkade inte gå ;)

Vi skulle egentligen åkt till Skinnskatteberg i morgon, men det blir så att vi åker ikväll istället! För att Monika (älsklings farmor) Slutar vid 9, så slipper vi stressa så mycket imorgon, när vi ska hämta ut bank-kort och id-kort, Så vi hämtar ut det på måndag, och ringer soc på måndag oxå, om inte min mamsen tar tag i det och ringer i morgon!

Nu sitter jag och älskling och spelar spel på facebook. Det ser faktiskt ganska roligt ut, när vi spelar samma spel fast på två olika datorer! Hihi.

Men nu ska vi forsätta spela, sen göra något och äta! för det kurras i magen! / Kram Jenny