Har namnsdag idag :)

Hej bloggen! Sitter just nu och känner doften av fläskfile o potatisgratäng, min söta svärmor lagar mat till mig och Mathias, eftersom jag har namnsdag idag =) gulligt va :)?<3

Blir verkligen tokig på alla människor som förklarar så himla värdelöst hur man gör "runda" kanter på bilderna i photoshop. Om det är någon här som förstår vad jag menar, kan ni inte vara schyssta och typ skicka en sida om det eller förklara för "smarta" mig hur man gör ;)?

I natt trodde jag att skulle gå av på mitten. Hela midjan/bäckenet liksom tryckte och spändes, så när jag skulle vrida mig om så fick jag liksom glida över på något jävla konstigt vis och sedan pressa som om jag var jätte hård i magen för att jag skulle kunna lägga mig på andra sidan. Hemskt! Det gjorde fruktansvärt ont iallfall, me det gick över precis innan jag skulle vakna på morgonen så det var iallfall tur att det inte fortsatte.
+ att igår så hade jag jätte ont i benen, så tillslut så gick det knappt att gå ordentligt! så då gick jag och la mig o sov.

Jag får skriva mer efter maten! för jag har på de senaste dagarna vart ganska dålig på att upptatera så jag ska försöka lägga in vilken vecka jag är i nu! så checka in senare om vad jag har att skriva! / Kram Jenny

bebisen ger mamma karatesparkar

Haha, bebisen sparkar mig på magen så den bärbara-datorn guppar uppe på min mage och när jag flyttar den slutar jag och sen när jag lägger tillbax den så ger den mig karatesparkar, så nu blir det att ha datorn på bordet för nu är våran ängel på topp! haha. 

Mathias,jag och Mathias kompis Albin var och köpte en pizza som vi delade på. Mathias var såklart mer hungrig men jag var mätt efter en fjärdedels bit!

Men jag är super trött just nu, så jag ska försöka sova!
/Jag skriver mera i morgon //kram Jenny

Emmaljunga Classic Sport

Hej bloggen! Just nu sitter jag hemma hos blivande "farmor" Pia och fixar lite med bloggen, medans Mathias är hos sin mormor och morfar och bastar!.. Kan inte basta längre, det blir för jobbigt trotts att man inte ens hällt vatten på bastugrejen!

Satt och tittade genom bilder, då jag såg en bild på barnvagnen vi köpt, och den har jag inte hunnit lagt ut på bloggen så, här är en bild på den :)

Har börjat få små värkar känner jag, måste vrida mig hela tiden och ryggen spänner som en slangbella och magen är hård..

Mathias och jag pratade tidigare oxå om att det snart är dags, är liksom i vecka 36+2 och allting börjar kännas så äkta nu! Tänk att SNART ligger jag på förlossningen och allt går förhoppningsvis bra och sedan kommer jag hem och skriver på bloggen att våran ängel kommit till världen! Det kan ju inte bli bättre!

Jag skriver mera sen/ - Kramar från Jenny
Visa fler inlägg