Nu är vi på BB med våran JULIA!

Hej bloggen, Nu är vi på Västerås BB, med våran Julia som föddes igår klockan 11:02.
Jag har aldrig varit såhär glad i hela mitt liv!
Som ni alla kanske vet så har vi varit på förlossningen sen jag skrev senaste inlägget.
Jag skriver sen när vi kommer till våran lägenhet om hur det hela gick till.
Ska amma våran ängel nu innan vi ska gå och ta oss en macka i köket.
kram Jenny , Mathias & Julia
- mamma & pappa älskar dig Julia <3

ringde förlossningen nyss.. + slemproppen har gått!

Hej! Nu börjar mina värkar bli regelbundna, eller det har de varit sen klockan 4 idag!
Värkarna är mellan 30-45 sekunder långa och kommer med 8-10 minuters mellan rum.
Ringde de på förlossningen i västerås o de sa att vi skulle vänta tills de var 5 minuter emellan värkarna, men de tycker jag e skumt eftersom de tar ungefär en timme att åka till vrås från skinnskatteberg. Känner mig lite nervös ifall ja skulle behöva föda i bilen :o det vill man lix inte ;!
+ Att slemproppen har oxå gått! Såg verkligen ut som en stor jälva äcklig snorkråka :o ääckligt. (berättar för er som inte vet hur den ser ut eller vad det är)
SLEMPROPP
" Slemproppen kallas även initialblödning, fibrinpropp eller för Kristellers slempropp. Den bildas normalt runt den fjärde graviditetsveckan och fungerar sedan som ett skydd under graviditeten mot exempelvis bakterier. Slemproppen bildas runt livmodermunnen som är den nedersta delen av livmoderhalsen och den del som skiljer slidan från början av livmodern.

Slemproppen kan lossna som en enda stor klump eller också kommer den ut successivt i omgångar. Slemproppen kan även återbildas om den skulle lossna för tidigt eller om den av någon anledning skulle skadas. Ofta lossnar slemproppen när värkarna börjat men den kan också komma flera veckor innan det är dags för förlossningen. Att den lossnat betyder vanligen att livmoderhalsen börjat vidga sig."

Börjar bli skit nervös nu, .. Kanske ska åka hem till Monika (mathias farmor) och sova över där (om det blir någon övernattning) Eftersom jag nog inte klarar av att vara själv här med Mathias, trotts att jag älskar han hur mycket som helst,så behöver jag nog lite extra stöd!
Nu vill jag bara att bebisen ska komma ut och att vi ska slippa hålla på att vänta!
Hoppas de händer i natt!
/ Massor med kramar från Jenny

värkar.. kanske bebis i natt.

Hej bloggen, jag vågar egentligen inte skriva detta men jag har fått rejäla mensvärkar.. sedan klockan 06;40 imorse och de fortsätter än, och de blir värre. Men de kommer ganska oregelbundet och är ungefär 30 sekunder långa. Hoppas det blir bebis i natt,
Men trotts att jag skriver detta så vågar jag egentligen inte, för tänk om de inte är något :(

Men jag skriver iallfall om jag åker in! Men eftersom jag har så ont så ska jag lägga mig ned o vila ett tag!
Skriver igen om några timmar!

/ Kram Jenny
Visa fler inlägg