värkar.. kanske bebis i natt.

Hej bloggen, jag vågar egentligen inte skriva detta men jag har fått rejäla mensvärkar.. sedan klockan 06;40 imorse och de fortsätter än, och de blir värre. Men de kommer ganska oregelbundet och är ungefär 30 sekunder långa. Hoppas det blir bebis i natt,
Men trotts att jag skriver detta så vågar jag egentligen inte, för tänk om de inte är något :(

Men jag skriver iallfall om jag åker in! Men eftersom jag har så ont så ska jag lägga mig ned o vila ett tag!
Skriver igen om några timmar!

/ Kram Jenny
#1 - - andrea:

ååååh vad kul! hoppas det inte gör ondare att krysta nu när bebben har haft lite mer tid att växa till sig i magen nu ;P kram!

#2 - - flerbarnsmamman:

låter som de är på gång...

min första förlossningen var på 26tim & 43min från första värken och dom va 30sek långa första timmarna sen eskalera de i längd och styrka.

2 & 3.e gick på ca 6 1/2timme båda två..får se hur förlossning 4 blir nu i sommar.Men nåt mellan 2-6tim från första värken räknar jag med;) lycka till om de blir att ni åker in snart. följt dig ett tag så spännande..kram från 25åriga flerbarnsmamman

#3 - - julia:

lycka till :D

#4 - - Tårtspecialisten:

Hitade din blogg nyss!



Detta låter spännande. Jag är också gravid, med cirka 3 veckor kvar till beräknad födsel. Har ett barn (en pojke på 2 år) sedan innan. Det är knappt så att jag haft "tid" att känna att jag är gravid, man har fullt upp redan med ett barn i huset. Men gud vad jag längtar (har förstås gjort det hela tiden) nu, lite extra, när jag läser om andra i samma sits och som dessutom fått värkar!



För min del får bebisen gärna komma närsom helst nu... spännande!