feber och frossa. buuh


Hej skriver ganska segt här nu, eftersom huvudvärken tar över mig. Min kropp rasar snart ihop och jag hänger inte riktigt med i svängarna. Börjar nog bli sjuk, har extrem feber och frossa. buuh.

Köpte nya gardiner till vardagsrummet igår, snygga må jag säga. Två par , eftersom vi har ett fönster på vänster sida (av bilden) också.. hehe. Så 100 kr för båda paren på dollarstore. inte alls dåligt!

Nu fixar vi kyckling med ris & currysås! gott!!! 

Sen ska jag nog fan sova, kram på er (:

shopping.... kaos haha


godmorgon! Igår var vi i västerås och handlade tillsammans med nadja & alexander.
Vi köpte lite åt Julias rum i nya lägenheten och påslakan m.m sen köpte vi lite annat och mat.
Det gjorde nadja & alexander också, Så hela bilen var smockad med grejer.haah
Jag och nadja samt Julia fick sitta i baksätet med en hel toabal, två stora tavlor, stor påse med skor, påse med grejer från dollarstore. Ja o gud vet vad. Haha sen var hela bagageutrymmet proppfyllt, haha!
Vi satt som korvskinn men jag och nadja ville fortfarande in på dollarstore, och så fick de bli, lite mer grejer trotts allt :)
Sen åkte vi hem, var hemma runt halv 9, jag fick och la mig direkt efter vi packat upp, var helt slut :)
Men trevligt hade vi, tack! det måste göras om!

Nu vaknade Julia klockan 5.. Man ville tyyp krivera haha:) Men de var bara att gå upp, ska väcka mathias runt kvart i sju, han ska te jobbet. Julia ligger och tittar på barnprogramen, och snart ska frukosten dukas fram, sen ska det plockas undan lite i sovrummet. kaos ! haha! 

Ha en bra dag, kram:)
Visa fler inlägg