Julhelgerna


Gomorgon. Varför jag inte skrivit de senaste dagarna är för att tröttheten och stressen tagit över. Barnen har vaknat mellan 04.30-05.30 i över en veckas tid. Även fast jag sovit en stund på dagarna blir det inte samma sak. 

Julen har varit helt fantastisk. Bättre än jag trodde den skulle bli. Och må jag säga att det var den bästa julen i mitt 19åriga liv. Barnen sken som solar när dom öppnade paketen, och lyckan fyllde hela rummet. Vi firade våran jul hemma i år. Istället för att stressa iväg någonstans med alla julklappar och sedan hem med allt igen. 
På kvällen när barnen sov tittade jag & Mathias på tomten är far till alla barnen och gosade ned oss i soffan. 
Somnade ca 12 och på morgonen började barnen leka igen med alla leksaker. På juldagen var vi hem till Mathias mamma och åt lite mat. och fick ännu mer julklappar där.

På tisdag kommer min kompis Fanny från Timrå hit. Å vad jag längtar efter henne! Ska bli så kul att hon kommer hit & firar nyår med oss.

Igår åkte vi till Västerås och handlade mat. Svängde också förbi pickaboo & köpte min efterlängtade klocka som Mathias och jag spikade upp i sovrummet på kvällen. Blev oerhört fint. Men innan vi åkte till vrås låg jag & lille Aaron och gosade. Välbehövligt. Ingen tupplur men blir ganska pigg av att bara ligga ned och slappna av. 

Fick lite ångest igår. När vi åkte hem från Västerås. Eftersom vi bor nästan 8 mil ifrån vrås, så är det inte bara att åka liksom. Jag skulle ha köpt de där förbannade lamporna med lampskärm på pickaboo. Men vet ni? Jag är smart, jag ringde min morfar & bad han åka nu på morgonen och köpa dom åt mig. La in pengar igår, så jag får mina lampor iallfall. Haha.

Nej nu är det kaos x3000. Idag är det städdag för allihopa. Kram
 
 
Visa fler inlägg