Julhelgerna


Gomorgon. Varför jag inte skrivit de senaste dagarna är för att tröttheten och stressen tagit över. Barnen har vaknat mellan 04.30-05.30 i över en veckas tid. Även fast jag sovit en stund på dagarna blir det inte samma sak. 

Julen har varit helt fantastisk. Bättre än jag trodde den skulle bli. Och må jag säga att det var den bästa julen i mitt 19åriga liv. Barnen sken som solar när dom öppnade paketen, och lyckan fyllde hela rummet. Vi firade våran jul hemma i år. Istället för att stressa iväg någonstans med alla julklappar och sedan hem med allt igen. 
På kvällen när barnen sov tittade jag & Mathias på tomten är far till alla barnen och gosade ned oss i soffan. 
Somnade ca 12 och på morgonen började barnen leka igen med alla leksaker. På juldagen var vi hem till Mathias mamma och åt lite mat. och fick ännu mer julklappar där.

På tisdag kommer min kompis Fanny från Timrå hit. Å vad jag längtar efter henne! Ska bli så kul att hon kommer hit & firar nyår med oss.

Igår åkte vi till Västerås och handlade mat. Svängde också förbi pickaboo & köpte min efterlängtade klocka som Mathias och jag spikade upp i sovrummet på kvällen. Blev oerhört fint. Men innan vi åkte till vrås låg jag & lille Aaron och gosade. Välbehövligt. Ingen tupplur men blir ganska pigg av att bara ligga ned och slappna av. 

Fick lite ångest igår. När vi åkte hem från Västerås. Eftersom vi bor nästan 8 mil ifrån vrås, så är det inte bara att åka liksom. Jag skulle ha köpt de där förbannade lamporna med lampskärm på pickaboo. Men vet ni? Jag är smart, jag ringde min morfar & bad han åka nu på morgonen och köpa dom åt mig. La in pengar igår, så jag får mina lampor iallfall. Haha.

Nej nu är det kaos x3000. Idag är det städdag för allihopa. Kram
 
 

Ullareds shopping & luciafirande!


Gomorgon! Barnen är lämnade på förskolan. Natten till fredag åkte jag med min allra bästaste vän Malin till Ullared, hennes mamma & tvillingsyster Maria var även med! Jag kände mig som en ny Jenny när jag kom hem, trotts att jag fick sådan förbannad huvudvärk efter någon timmes shopping. Jag tror vi shoppade i ca 7 timmar om inte mer. Vi var hemma klockan 21.00 ca. Tack tjejer för att jag fick följa med! Malin du är bäst, älskar dig! 

På lördagen gick jag och Julia tillsammans med svärmor på Lucian i kyrkan och tittade. Jätte fint var det och man kände verkligen julstämmningen. Julia tyckte det var jätte fint hon med! Sedan gick vi hem, bakade cheesecake och klädde årets julgran. Léon hjälpte inte till för han sov, men dagen efter fick även han hänga upp några julgranskulor då Mathias varit iväg och köpt fler. 

Igår gjorde vi inte mycket. Mathias var och köpte lite saker i Västerås med sin mamma, de hjälpte även Mathias syster Ann-louise med att flytta saker med släp. Jag och barnen åt tacos till lunch när Mathias var i väg. På kvällen städade vi lite, sedan åkte vi allihop till affären och handlade lite, samt skickade iväg julkort till tjocka släkten. Fick med mig två julstjärnor hem (blommor)! Och två fina krukor med en liten stjärna i varje kruka. Dock så hade alla blad ramlat av på ena julstjärnan så de är i princip bara själken kvar och lite röda blad haha. Men får kanske gå och köpa en ny sen. På kvällen så delade jag och barnen på en hawaii pizza & Mathias tog en kebabrulle. Så det blev ganska lyxig mat igår. Nu ska jag hänga tvätt, ringa barnmorskan och fråga vilken tid jag skulle komma på återbesök. Så jag inte glömmer det. (Förra veckan var jag lite dålig, så avbokade tiden!) Men nu måste jag iväg och få mina p-piller! 

Kram
 
Visa fler inlägg