Vad är egentligen bäst för en själv?


Go fm. Har ni någon gång funderat på vad som skulle vara bäst för en själv? Att man ofta sätter sig själv i båset längst bak. Speciellt när man har barn. Att ni funderar på vad ni skulle köpa till er själva, men pengarna går istället till något annat, kanske barnens höstkläder eller kanske på helt onödiga inredningsdetaljer. Ja som ett exempel bara.

Har ni tänk på hur många gånger man själv sätter sig själv i skiten och sliter ut sin EGEN kropp, för att få någon annan att känna sig stark & lycklig? En liten funderare jag låter er tänka på denna morgon!

Förutom det så har jag inte hunnit gjort så mycket denna vecka. Mår räka. Jag har sådan kraftig huvudvärk & känner mig mör i hela kroppen. Börjar fundera lite på vad det kan bero på. Har tagit mina järntabletter regelbundet och inte känner jag någon speciell skillnad heller. Ska till MVC den 4;de & kika till blodvärden och kolla så lillebror mår bra. Han sparkar, så honom är det nog inge fel på!

Nej nu ska jag snart göra lite lunch. Eller ja, snart & snart... Om någon timme. Ha en bra dag, kram!
^ Bilden ovan visar gårdagens lunch! yum!
 

Roligheter i helgen!

 
Go fm. Vaknade runt halv 7. Frukost har barnen fått i sig, nybadade igen!, Kanske beror det på att det är så varmt eller Julias sug efter att få bada lite grann. Nyborstade tänder och en nyduschad mamma befinner sig just nu i denna bastulikande lägenhet. Hujedamej. 

Planen idag är att gå ut alldes strax. Måste få på ungarna kläder & mig själv förståss. 
Mathias kommer hem idag, å så jag längtat! Jag tror man inte förstår hur mycket man älskar en människa förns den personen inte befinner sig vid sidan om en varenda sekund. Jag kan ibland känna att, å va skönt om han kunde åka en stund. (Då han är hemma). Men nu ångrar jag att jag tänkt så. Hur kan man egentligen ens ha det på tankarna? Jag menar. Jag älskar Mathias och att inte ha honom nära, de är ju en djävulsk tanke!

Idag känns det inte lika varmt. Kanske är det för att det blåser lite grann & att våran bordsfläkt går på högvarv.

Imorgon åker vi till Västerås. Ska fira Léon hos min morfar tillsammans med hans särbo Bibbi & min mormor. Blir bara en snabbvisit, då vi senare ska åka vidare till Leos Lekland & sedan åka och stor handla. 

På söndag blir det Baggbro dagarna ute vid Baggbron. Vet att de ska ha häst & vagn, traktor åkning och massa annat skoj. (Och mitt i allt hittade jag en liten annons om helgens roligheter på Baggbrodagarna!) 

Ha en mysig helg, skriver kanske i helgen om jag får tiden. Men nu i första hand ska jag gosa ihjäl (nästan) min älskade Mathias. Han kommer runt 17. Kram

Natti natti!

 
Gokväll! Nybadade och mätta barn sitter just nu i sängen & kikar film. Snart natti för båda två! 
Ikväll ska jag ta mina järntabletter & sedan har jag bestämt mig att försöka hålla koll på att få i mig vätska, för att sedan ta en tidig promenad med barnen imorgon! Mathias slutar imorgon runt 13.00, och är nog hemma vid 17. Sedan får vi se vad dagen bjuder på. Kanske tar vi ett kvällsdopp, HOPPAS! 

Nej ska snart få mina änglar i säng, sedan blir det att hoppa till sängs jag med! Är jätte trött idag!
Kram
Visa fler inlägg