Finland imorgon!


Gomorgon, Julia väckte mig runt halv 6, men jag tror jag låg en stund o drog mig i sängen innan jag gick upp. Man får passa på när hon ser på bolibompa. haha. Léon vaknade för en stund sedan. 

Igår städade vi hela lägenheten, så det är fint när vi kommer hem. Imorgon kl.03.00 åker vi till Stockholm för att placera oss i kö för att komma in på båten. Blir jätte skönt att få vara borta en hel vecka, speciellt från elektronik och andra bestyr. Vi kommer sedan köra med bilen 30 mil när vi kommit fram till Åbo, så blir en jäkla resa, men oerhört kul! 

Bilen är fullpackad, bara nessesär och laddare,kamera+laddare,gps & jackor som ska med nu. Sen är vi redo!
Justja ska försöka tvätta våran skötväska också, eller rättare sagt, barnens gemensamma ryggsäck. Som vi använder som skötväska. 

Skriver jag inge mer förns om 1 vecka, så hoppas jag ni får en underbar vecka! massvis med kramar! 

Äntligen färdig!


Hej! Mathias är iväg en stund, snart ska familjen iväg o handla lite granna. Nu är hela lägenheten städad, så de ända som är kvar, är den sista kvällsplocken som vi gör när barnen somnat på kvällarna, sedan torkar jag nog golvet då också, annars blir det barna spring på de hala golvet, brukar aldrig sluta bra.

Jätte skönt att vi fått kanin & kattvakt under veckan vi är borta! Tack Ingrid! 

Nej nu lite mellis, sen blir det att vila o sen handla! kram

Finland, på måndag!


Gomorgon. Vaknade runt halv 5 först av att Julia kom in i M & mitt sovrum och var jätte ledsen. Hon berättade att det hade varit hundar o fåglar i hennes rum, som hade rivit henne i ögat. Hon la sig bredvid mig jätte ledsen och somnade sött efter att ha blivit tröstad av mig. När Léon vaknade runt halv 9, efter att ha somnat om runt 7, så vaknade Julia också, hennes öga var varit,rödaktigt och uppsvullet. (Ögoninfl. typ) Hon är fortfarande röd om ögat och det skrämde mig faktiskt lite att hon berättade det tidigare på morgonen. Jag frågade henne sedan, vad som hänt med ögat, då sa hon "Mamma. Det var läskiga fåglar och hundar i mitt rum" Då sa jag, vad gjorde dom då? "Dom rev mig i ögat, (sen drog hon med handen längst ögat för att visa hur dom rivit) "Mamma jag är rädd för hundar och fåglar" Sa hon. Gjorde mig faktiskt lite rädd.

Nu börjar dagens bekymmer, på måndag åker vi till finland. Så nu blir det att diska, gå ut med soppor, städa bilen, plocka undan & tvätta. Sen får vi inte glömma att torka golven! 

KRAM
Visa fler inlägg