Dåliga blodvärden

Hej jag skriver nu eftersom detta är enda gången denna vecka jag orkat skriva. Jag har dåliga blodvärden och mår jätte dåligt. Och imorgon fyller Julia år, ska uppdatera er så mycket det går. Men ingenting speciellt har hänt förutom att det varit så mycket nu. Jag skriver imorgon då Julia blir hela 3 år gammal! kramisar ♥

Korvgrillning i Kärrgeten med svärmor & svärfar!


Kom precis hem efter att ha varit ut på em, med barnens farmor & "farfar". Grillade korv och mös vid ett litet vindskydd och Julia kastade sten med "farfar" i vattnet som låg precis intill. Hade jätte jätte mysigt. Blev lite kallt i slutet, då dum som jag är bara hade tights under mina vindbyxor. brr. 

Nu luktar man skog och rök, Haha, ska snart hoppa in i duschen. 

Ni ber om att jag ska blogga mer, det förstår jag. Men den senaste tiden har jag mått så fruktansvärt illa. Jag kräks minst två ggr om dagen och mår illa i princip 24 timmar om dygnet och bara av att dricka vatten kräks jag. Har aldrig mått så här dåligt med de andra två förut, känner mig totalt rastlös och slut i kroppen. Kan inte leva normalt. På måndag ska jag till barnmorskan på inskrivning, eftersom jag missade tider o lite sånt. Och sen att det vart dubbelbokat i måndags. Men ska fråga då om hon skulle kunna skriva ut någon typ av tabletter mot illamående. Kan verkligen inte leva på detta vis mer. Och sen ska jag försöka svara på era kommentarer, men jag sitter endast en kvart om dagen vid datorn, då jag inte klarar av att läsa, ja helt seriöst det gör mig illamående. 

Nej nu ska vi snart natta ungarna och sedan blir det väll att lägga sig ned och vila. Helt jäkla slut i palte (huvudet). 
Massor med kramar, från en väldigt illamående och tjock tvåbarnsmamma! hehe

vilken vecka?

Hej svarar snabbt på en fråga mitt i illamåendet.  Jag kan inte skriva ut vilken vecka eftersom vi inte har en aning vilken vecka det är. Ska på ultraljud den 24 april :) kram
Visa fler inlägg