Mamma, jag älskar dig!

 
Go lunch. Léon vaknade runt halv 6, så då steg jag o han upp, diskade av lite. Åt fisk igår så det osade omkring en fiskdoft som var extrem i köket, haha. Så vädra var nummer 1 imorse. Julia vaknade upp vid halv 8 ca, och de första hon sa var, Mamma jag älskar dig! ♥ Kan man vakna på bättre sätt? Mammas älskling!

Ska snart ställa in en ugnsfalu med bacon i ugnen o göra lite mos till. På morgonen gick jag o Julia ut en väldig snabbis för att gräva i sandlådan. Kallt som satan, då det blåste isbjörnar. Så vi gick in efter ca en halvtimme.

Idag händer nog inte mycket, vi ska städa lite granna o äta gott ikväll. Blir nog pulled pork & något mumsigt till.

Tack Fanny för pratstunden igår, du gör verkligen mitt hjärta varmt! ♥

Foglossning från helvetet!

Gokväll. Lyssnar på lite musik, har legat i sängen hela dagen. Har ont i halsen och foglossning från helvetet. Känns som bäcknet ska flyga åt helvetet. Så har i princip sovit bort hela dagen, skönt!

Sitter o kikar runt lite granna, finns inte så mycket o skriva eftersom de inte hänt sådär jätte mycket. hehe.
Men får helt enkelt acceptera att varje dag händer inte de så mycket. 

Bebis i magen sparkar, och de är så mysigt! Om de inte vore för att jag har ont i bäcknet så skulle jag njuta av detta till 100%. Någon som vet vad man kan göra när man har så ont, jag tror jag har ont eftersom mina graviditeter är så tätt inpå varann, kroppen har inte riktigt återställt sig, och utöver att man inte ska plocka och bära så känns det ganska omöjligt att få bort smärtan. Har tagit alvedon nu i tre dagar, lite släpper det. Men som sagt, värre saker han man varit med om.

Nu ska jag lyssna på lite musik, ta något gott att tugga på, sedan ska tänderna borstas, sedan natti!
kram
Visa fler inlägg