Återbesök i Västerås.


Hej! Känns ganska skönt att ha en stund för sig själv. Léon & Julia är med Mathias hos deras farmor/hans mamma. Och jag njuter av ett lugn. Aaron sover sött & idag har han varit riktigt duktig. Medans barnen var på förskolan så var vi på återbesök i Västerås. 

Han hade gått ned lite till, så när de vägde honom vägde han 3085g. Hemvikten som han hade när vi åkte hem var 3100g & när han föddes vägde han 3302g. Så enligt dom hade han gått ned sina procent och hoppades på att det skulle vända snart. 

Amningen har precis kommit igång. Funkar jätte bra. Dock lite svullen eftersom de precis har kommit igång. Men jag försöker och jag kämpar. Men som sagt, ingen är perfekt & man gör lite fel ibland. Man är bara människa. Hoppas bara det funkar i längden så jag kan amma längre än vad jag gjorde med L & J. 

Just nu dundrar tvättmaskinen för fulla muggar. Känns oerhört konstigt att lägga in bebiskläder igen i tvättmaskinen. Tyckte inte det var så länge sedan jag tvättade nästan samma kläder haha. (Léons gamla). 
Men mysigt är det och så lycklig som jag är... Ja det går inte att beskriva. 3barnsmamma och mitt liv har i princip bara startat. Jag är lyckligt lottad med andra ord & friska barn har jag också. Vad kan man mer begära? 
Jag tror att allting har sin mening och min mening är mina barn & Mathias. Så tacksam och överväldigad av lycka. Tack!

Nu ska jag snart passa på att städa i köket. Disken ska diskas och sen ska sopporna ut. Så jag slipper göra det ikväll. 

Vill också rekomendera en kortserie som går på svtplay som heter Portkod 1525. Nu är andra säsongen ute och de är en väldigt bra igenkännings serie som passar alla åldrar. Men mest tjejer i tonåren. Jag rekomenderar den starkt. Glöm inte att kika första säsongen först så ni förstår vad den handlar om.
Kram
#1 - - yasmine mamma till dennis:

så söta
har ett tips med rabatt till alla småbarnsföräldrar i min blogg
ha en fin kväll
kram

Svar: Tack!
Marsbarneet♥