Snoriga barn!


Gomorgon! Vaknade klockan 6. Julia skulle upp på toaletten, sedan vaknade Léon en kvart senare. Nu sitter dom i soffan & ser bompa. Idag kommer de få vara hemma. Julia hostar kraftigt och snorar jätte mycket & Léon snorar. Så bättre att dom är hemma idag.

Idag är jag jätte trött. Känner att det sitter i lite feberkänslor fortfarande. Hade feber i lördags & då menar jag en fruktansvärd feber. Världens feberfrossa & kvällen på söndagen slutade med förvärkar rent av från helvetet. Jag trodde att det redan var dags eftersom jag hade så pass ont, men icke sa nicke. Med alvedon & lite vila försvann värkarna. Man blir lite frustrerad när förvärkarna är så pass kraftiga att man nästan inte märker skillnad.

Igår kokade jag nappar, la fram ersättning på diskbänken, tog upp blöjor & salvor, våtservetter och badolja samt babytvål vid skötbordet. Packade det sista i BB-väskan. Det absolut sista är att tvätta bilbarnstolen & fixa iordning insatsen till vagnen. Sedan är allt klart & redo för att lillebror ska komma! 8 dagar kvar till bf! 

Nu ska jag gosa ned mig bredvid barnen & ta en smörgås jag också.
Kram
Visa fler inlägg