Intensiva & fantastiska dagar.


Denna skönhet, eller rättare sagt en väldigt snygg lykta. Som man även kan ha som kruka. Köpte jag på ICA här i byn. För 139:- Jag har fått någon typ av dille på vita saker & lite mer korg liknande saker som ser lite äldre ut. Jag är kär i denna.

Hej! Har inte skrivit nu på ett tag eftersom de varit fullt upp. I torsdags hade jag egen tid med min pappa & lillebror. Vi åkte på bio och såg American Sniper, måste vara en av mina topp 10 filmer jag sett! Klart så värd att se den och man levde sig verkligen in. Eftersom bion var så sen & morfar fyllde 65 på fredagen så bestämde vi oss för att sova över hos honom! På fredagen fyllde morfar 65 och vi firade honom tillsammans med min morbror. Sedan åkte vi hem, hann kanske vara hemma en kvart innan min pappa kom upp och lämnade min bror, Jag bjöd på tacos sen far pappa hem. Daniel ska sova över här hela helgen sen så skjutsar Mathias hem honom på söndag. Danne och Mathias hade dock inte sovit många timmar då de brukar spela på nätterna när han är här, och nu på morgonen fick de akut hämta Ann-louise (barnens fasters) kompis från Västerås hem hit till skbg. Så nu är de nog trötta när de kommer tillbaka. 

På söndag ska även Mathias o Julia gå på Pettson & findus. De är en teater här nere vid "korpen" de är som ett ställe där de brukar ha allt från shower,teater till bio. Så de blir nog roligt för henne att gå med pappa & kika lite. Vad som händer annars i helgen de får vi ta som de kommer. Jag håller just nu på att tvätta och plockar lite. Måste hålla i ordning ordentligt nu när Daniel är allergisk mot kaninerna och inte gärna ha damm omkring sig. 

Sedan börjar jag väll må lite bättre. Som många märkt har jag kommit in i en depp period. Men som sagt börjar ge sig lite, med mycket kärlek från Mathias o barnen och nu att jag går och pratar hos diakonen gör ju som sagt att jag lättar på den tunga ryggsäcken bit för bit. Jag kan inte annat än vara tacksam för de stöd Mathias ger mig. Hur dum får man vara egentligen att alltid ta honom för givet? Jag önskade bara att jag kunde se hur mycket han gör för mig, eller klart jag ser det, de är väll bara de att jag sällan tackar. Just i de tankesättet är jag nog väldigt egoistisk. Jag behöver uppskatta tillvaron. 

Sen upprepar jag detta igen, detta handlar absolut inte om relationen jag & mathias har, utan om en tung ryggsäck full med sorg och förtvivlan från barndomen som i princip bara sprungit iväg. 

Barnen leker i bara underkläderna och hoppar runt på Daniels madrass som är i Léons rum. Tanken är att jag ska försöka ta lite kort sen i veckan och visa er hur vi bor. För de är faktiskt många som undrat de. 

Nu ska jag forsätta njuta av den mysiga nytvättade lukten av rena kläder. Ska nog torka golvet också för att få den där touchen av rent hem. Haha. Hoppas ni får en toppen helg. Kram 

Léon har feber!

Bild från i höstas.

Hej! Har precis lämnat Julia på förskolan. Léon har feber idag. Urk. Så han sover just nu.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ögat värker fortfarande och jag har tankar på att tvätta idag. Då jag städade hela dagen igår, medans tvätten gör sitt ska jag virka. Så jag skriver nog senare. Kram 

Inredning för mig & Voga rabattkod

Inredning för mig har blivit min livsstil och kanske ett sätt att försöka få min tunga ryggsäck som jag bärt på att lätta. Inte att jag ser inredningen som en flykt utan mer som en lycka. 

Jag kan väll inte påstå att jag har en direkt "modern" inredning. Jag gillar den där varma och ovanliga stilen, där gammalt infinner sig. Andra skulle nog säga att min inredning var isande kall, allting vitt. Men för mig är vitt ett sätt att se saker som fräscht. 

Mamma målade alltid furu möblerna blå när jag var liten. Vet ni hur hemskt jag tyckte det var? För det första HATAR jag furufärg. Kanske just pågrund av att hon har låtit mig växa upp i den typen av hemsk inredning haha. Men många tycker säkert jag är tokig nu som tycker så. Då furu har blivit ganska modernt. Men vitt har mer tilltagit mig och Mathias brukar säga, "Så länge du inte målar mig vit, så har vi en deal". 

Stackarn brukar få åka och köpa gamla möbler åt mig. Då jag hellre målar om äldre möbler än köper nya. Jag skulle med säkerhet säga att ungefär 85:% av alla våra möbler hemma är begangade eller på något sätt köpt av någon annan. Jag har den fetischen att måla om saker & vit färg har väll automatiskt kommit mig nära på livet.

Men varför gammalt? Jo min morfar är en samlare, eller rättare sagt hela min familj. Min bror gillar att spara & pappa. Speciellt mamma o morfar av den andledningen att de tycker att man ska spara till andra generationer. Hos morfar brukar jag plocka inspration. Han är galen i sina idéer och man undrar ibland vart han får allt ifrån. Även många saker hittar jag som jag kan placera i hemmet. Just nu är min nästa pryl en "lök korg" att hänga i taket haha. Galet? Absolut. 

 
Hos rabble just nu finns det just nu upp till 40% rabatt hos den populära och trendiga möbelbutiken Voga.
Rabattkoderna ger till tillgång till att köpa billigare och fynda till de lägsta priserna. Hos Voga finner du det finaste och modernaste möblerna just nu. I denna länk hos Rabble finner du alla typer av rabatter,kampanjer och erbjudanden samt outletvaror som Voga har just nu. Skynda in & fynda Nu. 


Visa fler inlägg