Paket från jollyroom.se


Hej! Har inte skrivit så mycket på de senaste dagarna. Men nu är jag igång igen. I onsdags fick vi hem ett stort paket från Jollyroom.se. Då vi samarbetar tillsammans. Barnen hoppade nästan på paketet och tjatade nästan hål i oss för att få öppna. Julia spärrade upp ögonen som stora jordglober när hon sa att de var en tidig present från Jollyroom till henne. Hennes min när vi öppnade och fick bygga upp detta fantastiska och rosa kök var för mig som mamma helt underbart! 

Jag önskar att varje barn skulle få ha ett sånt här fint kök. Nu kommer garanterat Julia bjuda hem sina kompisar och släktingar på gott lossas kaffe eller korvsoppa som hon har gjort tillsammans med Léon. 

Knapparna som man snurrar på låter med knäppljud för att man ska märka hur "hög värmen blir" och finns bra med förvaring till tillbehören. Och allting är gjort av bra och hållbart trä, även tillbehören som medföljer. 

Lätt att skruva ihop och i bra höjd för barnen. Det medföljer även en söt liten grytvante som man kan hänga på sidan av köket. 

Detta rosa kök heter Woodlii Kök och finns hos Jollyroom.se