Ingen bowling, febersjuka barn & besök på barnakuten!


Hej! Kom precis hem i stort sätt efter att ha varit på barnakuten några timmar med Aaron. Hela dagen har han haft 39 graders feber. Vid 2 ungefär gick den ned till 38 ca. Han hade ätit dåligt också så vi bestämde oss för att åka till barnakuten i Västerås. De tog temp där & då hade han 39,3 graders feber. Efter lite alvedon som vi även givit hemma så sjönk febern. Inga fel på lungor eller så. Så vi fick åka hem, tur är väll det med. Man vill ju att barnen ska få vara friska. Vi skulle varva med alvedon & vätskeersättning.

Léon & Julia har också feber. De fick stanna hos farmor o farfar medans vi åkte iväg. De hade gått bra, dom hade lekt lite fast febern satt i. 

Igår var vi hem till Malin, tanken var att vi skulle bowla. Men efter någon timme så slog febern ut på Julia, sedan Léon. Så då var det bara att åka hem. Mathias hjälpte sin farbror & flytta. Medans han var iväg passade jag på att hänga upp mina nya gardiner. Ja, man kan nästa tro jag skojar. Då man knappt ser gardinerna i kaoset i vardagsrummet haha. Men även hos den man inte tror skulle kunna ha stökigt så finns det alltid en rörig hörna. Och den bor garanterat över allt hemma hos oss, förbannade hörna. Haha. Nej men vardag är vardag & såhär kommer nog mitt liv se ut tills barnen flyttat hemifrån :) 

Nej nu ska jag fixa i kaninburarna & ge de lite mat. Sedan ska jag nog gosa ned mig framför tvn. Kanske lite popcorn. Léon & Julia sover. De vart jätte trötta efter att ha varit hos farmor med feber.

Träffade även faster Ann-Louise på akuten när vi var påväg hem. Gick in för att säga hej. Man känner sig lite dum som inte åker och hälsar på henne oftare. Men vi får lova oss själva nu att vi gör det. Vackra Annu! 

Ja hoppas ni haft en bättre dag än vi. Kram 

Underbara dagar i Västerås & nu feber....


Här åker vi från Pappa i Skultuna! 

Mathias sover när vi sov över hos morfar! 

Kaos i vardagsrummet!

Nya matgruppen! 

Kvällsfikat igår! 
Julia i 39,1 graders feber 

Hej! Varför jag inte skrivit på några dagar är för att vi tillbringat två dagar i Västerås & igår var Julia hemma från dagis då hon var mjuk i magen. Idag hade hon som högst 39,1 graders feber & jag vaknade också med feber o ont i öronen. Imorgon ska Léon på 18månaders kontroll samt vaccineras. 

Igår passade jag på att städa hemma, bild ovanför ser man kaoset i vardagsrummet. Fick även hem en matgrupp för 6 personer. Köpt på köp & sälj sidan på facebook för 500kr, lätt värt det. 

Igår kväll dukade jag även fram lite kvällsfika och mös lite framför farmen. Ikväll är det familjen annorlunda.

Jag kanske kan lägga upp lite bilder här, eller så följer ni mig på instagram, Jenny3barnsmamman @instagram. När jag är sjuk sitter jag sällan vid datorn och bloggar för jag tycker de blir jobbigt för både huvud & ögon när skärmen lyser så starkt. Hoppas ni har förståelse, så skriver jag när jag blir piggare!

Kram 
 
 
 
 

Mysiga dagar!


Hej! Nyss hämtat barnen från förskolan. Men tidigare var min älskade & bästavän Malin här, även hennes två små killar Eddie & Theodor. Fikade lite, hon hade köpt med sig semlor! Mums! Pratade om allt möjligt & Theodor lekte lite innan det var dags att hämta Julia & Léon från dagis. Aaron sover nu. Tanken var att Léon ska sova lunch men han är inte ett dugg trött. Julia leker med sina hästar och jag försöker vila lite grann. Ska fortsätta virka lite grann. 

Ikväll åker vi till Västerås. Men först måste vi vänta in Mathias då han är i Västerås redan & ska skjutsa hans mamma till lasarettet då hon ska byta gips på sitt brutna ben och göra röntgen. 

Igår var vi ute & lekte lite grann. 3 timmar rättare sagt. Vi tog en promenad men slutade i massa lek. 
Här kommer lite bilder. 

Här ligger dimman tät, och snö över sjön. De som sticker upp är trädtopparna från andra sidan sjön och ett flygplan glider över. Är det inte vackert? 

Julia tog kort på mamma & pappa medans de pussades hehe! 

Jätte mysig promenad som slutade i att vi skippade maten & åt varma mackor med varm chocklad. Barnen somnade ganska snabbt & Mathias o jag kikade först avsnitt av den gamla serien Svensson Svensson & sedan kollade vi farmen då det var att de skulle ha söndagsfinal?! typ. haha 

Nu så ska jag städa lite. För som sagt så åker vi till Västerås ikväll & ska sova över hos min morfar. Ska hinna med att träffa både honom,pappa, min morbror & mormor. Blir ett jävla åkande! Så ska städa undan lite här hemma sedan ska barnen duscha och sedan ska jag packa i ordning lite grann av det viktigaste att ha med sig. 

Kram 
Visa fler inlägg