Döm inte mig, jag är en utmärkt mamma!


Här var jag gravid med Aaron. Saknar magen ibland! Och känslan över att ett liv växer i en! Bara en mamma vet den speciella känlan av ovetande kärlek. Som inte ens riktigt är besvarad. Jag älskar mitt liv som ung mamma. Och skulle inte mot nånting i världen byta bort detta liv. Ingenting lockar! Jag är rik, jag är rik på något fantastiskt. Jag är rik på 3 fantastiska & friska barn. De är för mig en guda gåva från ovan! 

Kanske är man egoistisk som tar 3 barn till livet. Ja de har jag fått höra att jag är. Men mina barn har det fruktansvärt bra. Jag lägger ned mitt hjärta & själ i dom. Som nu,kanske över skrider det lite våran ekonomi. Men Julias kalas med presenter & kalas för 8 barn på Leos lekland kommer kosta oss nästan 2500:-. Jag skulle kunna ge mina barn mer. Jag skulle kunna ge dom världen. Och för mig spelar inte pengar någon roll. Inte ens all studie i världen. Mina barn ska vara friska & lyckliga. De är det som är meningen med livet. 
Jag har den familj jag aldrig riktigt fick. Och för mig är barnen mina glädjebärare. 

Jag förstår inte hur alla kunde säga att vi skulle gjort abort. Ja på alla 3 barn. Ja menar, hur hade mitt liv sett ut då? Mina barn var & är välkomna. De är en självklart att i mitt hjärta bor alla 3. Jag önskar bara att alla kunde förstå vårat val med detta. Istället var alla så oerhört negativa. 
Som min morfar sa "Huvudsaken är att barnen är friska, sen kvittar allt annat". 

Jag har blivit så oerhört dåligt bemött under den här tiden jag varit mamma. Jag har fått slåss med tankemonster som nästan krossat mig. Ibland har jag ångrat allt detta. Inte barnen utan människorna omkring mig. 

De finns dom som gör så många fler misstag än vad jag någonsin kommer göra. Även om detta val inte var något misstag. De misshandlar sina barn, de lever i missär, barnen är bara ett pengating (Som många tror det verkar vara, att man får bidrag för varje barn. Ja visst, men är det någon som vet vad ett barn kostar tills det är 18 år? I snitt 1 miljon svenska kronor.) Jag tror inte barnbidraget eller något annat barnbidrag täcker det. 
Så när ni någonsin dömmer en ung mamma eller pappa. Tänk på att det finns vissa som inte alls är i närheten av den missär ni ser på "Teen mom" på Mtv eller unga föräldrar som bloggar och verkligen sticker ut på ett fruktansvärt dåligt sett. 

Jag är som vilken mamma som helst. Jag är bara i pappren 19år gammal. Jag är född 1995 & inge mer än så är det. Jag kanske sticker ut, pågrund av min ålder. Men jag är bara Jenny. Den 3 barnsmamman jag faktiskt är. Jag älskar de här livet. Hur jobbigt det än kan vara ibland. 

Jag vill bara att man inte ska dömma. Vi klarar oss utmärkt. Vi är gifta & har 3 friska och fantastiska barn. Mer än så härligt behöver inte livet vara. 


Because i can!


Hej & go morgon. Sitter här, har precis lämnat barnen på förskolan. Aaron sover & Mathias åkte precis iväg med sin mormor & morfar. 

Jag ska INTE göra ett skit idag. Jag ska bara lata och ligga i sängen & äta rostad macka och kika på serier hela förmiddagen. De må vara väldigt länge sen jag gjorde de & min kropp längtar efter att få vila.

Igår var ju Mathias syster här, hon umgicks med oss & spelade memory med Julia (bild ovan). Och senare på kvällen kikade vi farmen & tanken var att vi skulle se stalkerns men vi gick och la oss. 

Jätte fint & soligt väder idag. Så känns kanske meningslöst att bara ligga ned i sängen idag, men jag tänker absolut inte göra något annat idag. Kanske går jag ut med barnen på eftermiddagen om vädret håller i sig. Julia ville cykla igår, men de blåste så mycket. Så kanske passar vi på idag. 

Nej nu kära ni, ska jag bara snabbt göra en röjning i sovrummet & bädda sängen sen ska jag gosa ned mig med 2 ostmackor. Kram 

Vad drömmer du om?

 
Hej! Denna dag har bestått av städning & att lata framför tvn i sovrummet. Barnens faster var här och umgicks i några timmar. Hon bjöd på grillad kyckling & sen hade hon köpt med sig fika. 

Julia tyckte det var jätte kul att hon kom hit och de sparkade boll tillsammans. 

Satt och funderade på vad jag har för drömmar, ja helt bara sådär. Känns ibland som man glömmer bort vad som är viktigt i livet. Och kanske glömmer bort att drömma. Jag drömmer ofta, ibland alldes för mycket. Kan ibland undra varför jag drömmer när jag vet att de inte går i uppfyllelse. Men de är viktigt att drömma, speciellt för att man själv ska få må bra. Ja som sagt jag drömmer ofta. Om ett hus på landet med vita knutar. Ett lantligt kök & en stor trädgård där jag får plats med alla barn. Jag kan se framför mig hur jag & Mathias sitter på terassen och dricker te. De får gärna vara utsikt över en åker eller lite vatten. Att vi bara njuter. Fler barn, absolut. Jag vill gärna ha fler barn. Men det får nog vänta lite. Jag tror ni läsare vet om att jag är en person som älskar barn. Barn för mig är otroligt viktigt. Jag är som en barbamamma. Att omges av barn är som en välsignelse. Tänk egentligen va drömmar får en, att liksom åka med på en resa. Vad drömmer du om?

Nu ska lilla jag, gå och lägga mig, drömma vidare på drömmarna jag strävar efter. De är en dag imorgon också. 
Kram 
Visa fler inlägg