Första dagen på förskolan!
Hej! Hyfsat skön dag idag! Varit på terapi på morgonen & barnen på förskolan! Idag hade de gått jätte bra! Julia hade målat en teckning med hela familjen ink. sin pappa! Jätte fint gjort av henne! Hon hade varit inne å pärlat idag, då hennes avdelning inte gått ut idag! För Léon hade de gått super bra, han hade hjälpt fröken att få upp sin madrass & göra i ordning, dom hade varit ut & han hade ätit super mycket!
Aaron hade haft en super bra dag, han hade vilat å de hade funkat jätte bra!

Igår kväll gjorde jag i ordning i alla garderober & vek in all den nytvättade tvätten jag tvättade i helgen! Snart ska blommorna på balkongen vattnas & jag tänkte göra mat! Men innan ska vi traska ned till affären och köpa grädde å lite sånt som ska vara till maten! tänkte göra fläskytterfilé gryta med ris ikväll! 

Igår badade jag en stund! Var så skönt att bara lägga sig ned efter en tuff vecka med inskolning på nya förskolan! Kändes som varenda kroppsdel var mer eller mindre av! Känner mig mer människa idag! 

Hoppas ni alla haft en bra dag, skriver mera ikv! 🌷🌸

Godmorgon!Bilder från Julias 5års kalas, där hon fick en frost cykel av mig! 🌸

Godmorgon! Ligger kvar en stund i sängen efter att ha gjort lite frukost åt barnen! Dom ligger i soffan och tittar på Barnkanalen.

Idag blir det städdag, för imorgon är det förskola för deras del! 

Sökte ett sommarvikariat på ett demensboende i fredags, håller både tummar & tår att jag får det! Skulle vara perfekt nu inför vård och omsorgs utbildningen i höst!

Kanske går ut i lekparken idag! Jag har hostat och hostat hela natten! Sån där jäkla torrhosta så man blir galen. Hatar att vara förkyld man blir en annan människa, seg, trött & tappar allmänt några extra hjärnceller!

Julia väckte pojkarna idag! Jag som trodde vi skulle få lite sovmorgon! Men hon tyckte de kändes säkert lite ensamt i soffan så hon sprang in och väckte båda två! Haha... 

Igår var det tvättstuga! De absolut roligaste momentet på hela veckan! 2 Ikea kassar med kläder som skulle göras rent! Så nu behöver de inte tvättats på ett tag! Tog dock tvättid på tisdag eftermiddag, sängkläder & underkläder går som smör här hemma!

Nu ska vi börja dagen! Hoppas ni får en fin dag! 🌸 kram

Äntligen tillbaka!

Hej! Nu är jag äntligen tillbaka! Vet många som saknat att jag bloggat! Så tänkte nu när allt har lugnat ned sig att jag skulle börja igen! 

Nu står jag här, ett år senare! Ensamstående 20årig 3barnsmamma! M och jag gick ifrån varann i början av mars förra året & sedan dess har jag varit själv och behövt tid att bearbeta livet som singel! Så jag hoppas ni är förstående! 

Barnen bor hos mig på heltid, dom går på en ny förskola i en ny kommun! Jag trivs som fisken, nya vänner & en helt egen stor & fin lägenhet som jag håller på att boa in oss i. Kommit in på vård och omsorgs utbildning till hösten som jag nu inväntar! Så livet rullar mer eller mindre på!

Julia är nyligen fyllda 5, trotsig liten donna som vet vad hon vill! Hästtokig och rosa har hon som favoritfärg! 
Léon är en 2,5 årig busig kille nu, som älskar tåg & myser gärna på kvällarna när syskonen somnat! 
Aaron är 1,5 år nu, en busig liten kille som är som vanligt tokig i mat, älskar att göra hyss som gör mamma alldes gråhårig! 

Jag hoppas att ni fortsätter att läsa, precis som förr! 

Kramar! 
 
 
Visa fler inlägg