Har namnsdag idag :)

Hej bloggen! Sitter just nu och känner doften av fläskfile o potatisgratäng, min söta svärmor lagar mat till mig och Mathias, eftersom jag har namnsdag idag =) gulligt va :)?<3

Blir verkligen tokig på alla människor som förklarar så himla värdelöst hur man gör "runda" kanter på bilderna i photoshop. Om det är någon här som förstår vad jag menar, kan ni inte vara schyssta och typ skicka en sida om det eller förklara för "smarta" mig hur man gör ;)?

I natt trodde jag att skulle gå av på mitten. Hela midjan/bäckenet liksom tryckte och spändes, så när jag skulle vrida mig om så fick jag liksom glida över på något jävla konstigt vis och sedan pressa som om jag var jätte hård i magen för att jag skulle kunna lägga mig på andra sidan. Hemskt! Det gjorde fruktansvärt ont iallfall, me det gick över precis innan jag skulle vakna på morgonen så det var iallfall tur att det inte fortsatte.
+ att igår så hade jag jätte ont i benen, så tillslut så gick det knappt att gå ordentligt! så då gick jag och la mig o sov.

Jag får skriva mer efter maten! för jag har på de senaste dagarna vart ganska dålig på att upptatera så jag ska försöka lägga in vilken vecka jag är i nu! så checka in senare om vad jag har att skriva! / Kram Jenny

Visa fler inlägg