Vad drömmer du om?

 
Hej! Denna dag har bestått av städning & att lata framför tvn i sovrummet. Barnens faster var här och umgicks i några timmar. Hon bjöd på grillad kyckling & sen hade hon köpt med sig fika. 

Julia tyckte det var jätte kul att hon kom hit och de sparkade boll tillsammans. 

Satt och funderade på vad jag har för drömmar, ja helt bara sådär. Känns ibland som man glömmer bort vad som är viktigt i livet. Och kanske glömmer bort att drömma. Jag drömmer ofta, ibland alldes för mycket. Kan ibland undra varför jag drömmer när jag vet att de inte går i uppfyllelse. Men de är viktigt att drömma, speciellt för att man själv ska få må bra. Ja som sagt jag drömmer ofta. Om ett hus på landet med vita knutar. Ett lantligt kök & en stor trädgård där jag får plats med alla barn. Jag kan se framför mig hur jag & Mathias sitter på terassen och dricker te. De får gärna vara utsikt över en åker eller lite vatten. Att vi bara njuter. Fler barn, absolut. Jag vill gärna ha fler barn. Men det får nog vänta lite. Jag tror ni läsare vet om att jag är en person som älskar barn. Barn för mig är otroligt viktigt. Jag är som en barbamamma. Att omges av barn är som en välsignelse. Tänk egentligen va drömmar får en, att liksom åka med på en resa. Vad drömmer du om?

Nu ska lilla jag, gå och lägga mig, drömma vidare på drömmarna jag strävar efter. De är en dag imorgon också. 
Kram 
#1 - - Jennifer:

Jag beundrar dig något enormt! Du speglar av dig glädje i varje inlägg du skriver.
Jag brukar inte kommentera men jag måste fråga en liten personlig fråga om du vill svara förstås.
Det är så att jag är 22 år och är just nu mammaledig med världens underbaraste 6 månaders. Men har i dagarna testat mig och fått reda på att jag är gravid igen.. Vilket är underbart! Jag älskar barn precis som du, men situationen ser lite halv tråkig ut då min kära sambo inte har något jobb..
Det jag vill fråga är, hade både du och din sambo jobb när ni väntade Julia? Och hur blev det med två små? Hade någon av er då en bättre ekonomi när Léon kom? :) Jag vill såååå gärna behålla det här barnet men ekonomin säger ifrån :(. Hoppas du vill och kan svara på mina lite halvkonstiga frågor :).

Svar: Hej Jennifer! Å grattis till er! Om jag säger såhär, Pengar löser sig alltid. På något vis. Mathias hade då när Léon föddes en anställning hos kommunen. Så vi klarade oss. Han hade inte jobb när Aaron föddes och går tyvärr på akassa nu pågrund av arbetslöshet. Han hoppar dock mellan jobb till jobb där det behövs men får oftast inte stanna länge. Jag tror att det kommer lösa sig för er. Löser det sig för oss så löser det sig för er. Och jag önskar dig all lycka till. Känner du att du b ehöver prata mer, så hör av dig så får du min facebook. Massa kramar & lycko önskningar. Kram Jenny <3
Marsbarneet♥