Hemmagjord vitlöksdipp till grönsaker/chips

Du behöver:
2-3 vitlöksklyftor
svartpeppar
3 dl creme fraiche 
alt. örtkrydda
Gör såhär:
Hacka vitlöksklyftorna fint och smått, eller använd vitlökspress. Häll ned i creme fraichen och blanda ned svartpeppar. Använd gärna örtkrydda. Ju längre tid dippen står i kylen, ju mer vitlök smakar det. Så gillar man mycket vitlök låt stå i någon timme. Annars servera bara efter en stund i kylen. Jag använde fler klyftor än vad det står för att jag älskar vitlök. Men tänk på att man luktar mycket vitlök efteråt.. hehe
#1 - - En plats i solen:

mmm vad gott

Svar: Oja det vare verkligen :)
Marsbarneet♥

#2 - - sandra:

Tack för en bra blogg. Kolla gärna in hos oss www.sandraspringernaken.blogspot.com . Kram

Svar: Å kul att du gillar den. Du har med en jätte fin blogg :) kram
Marsbarneet♥

#3 - - Sandra - Mamma till Theodor:

Detta kanske man borde testa :) Gillar när du lägger upp recept, du skulle ju kunna göra en egen kokbok. Jag skulle köpa den iallafall! :)

Svar: Ja gör det, vart jätte gott! Lukta lite vitlök sen om munnen, men vad gör det om hundra år :)Haha åh gulligt!
Marsbarneet♥