Hemmagjord vitlöksdipp till grönsaker/chips

Du behöver:
2-3 vitlöksklyftor
svartpeppar
3 dl creme fraiche
alt. örtkrydda
2-3 vitlöksklyftor
svartpeppar
3 dl creme fraiche
alt. örtkrydda
Gör såhär:
Hacka vitlöksklyftorna fint och smått, eller använd vitlökspress. Häll ned i creme fraichen och blanda ned svartpeppar. Använd gärna örtkrydda. Ju längre tid dippen står i kylen, ju mer vitlök smakar det. Så gillar man mycket vitlök låt stå i någon timme. Annars servera bara efter en stund i kylen. Jag använde fler klyftor än vad det står för att jag älskar vitlök. Men tänk på att man luktar mycket vitlök efteråt.. hehe
Hacka vitlöksklyftorna fint och smått, eller använd vitlökspress. Häll ned i creme fraichen och blanda ned svartpeppar. Använd gärna örtkrydda. Ju längre tid dippen står i kylen, ju mer vitlök smakar det. Så gillar man mycket vitlök låt stå i någon timme. Annars servera bara efter en stund i kylen. Jag använde fler klyftor än vad det står för att jag älskar vitlök. Men tänk på att man luktar mycket vitlök efteråt.. hehe
mmm vad gott