Första dagen på förskolan!
Hej! Hyfsat skön dag idag! Varit på terapi på morgonen & barnen på förskolan! Idag hade de gått jätte bra! Julia hade målat en teckning med hela familjen ink. sin pappa! Jätte fint gjort av henne! Hon hade varit inne å pärlat idag, då hennes avdelning inte gått ut idag! För Léon hade de gått super bra, han hade hjälpt fröken att få upp sin madrass & göra i ordning, dom hade varit ut & han hade ätit super mycket!
Aaron hade haft en super bra dag, han hade vilat å de hade funkat jätte bra!

Igår kväll gjorde jag i ordning i alla garderober & vek in all den nytvättade tvätten jag tvättade i helgen! Snart ska blommorna på balkongen vattnas & jag tänkte göra mat! Men innan ska vi traska ned till affären och köpa grädde å lite sånt som ska vara till maten! tänkte göra fläskytterfilé gryta med ris ikväll! 

Igår badade jag en stund! Var så skönt att bara lägga sig ned efter en tuff vecka med inskolning på nya förskolan! Kändes som varenda kroppsdel var mer eller mindre av! Känner mig mer människa idag! 

Hoppas ni alla haft en bra dag, skriver mera ikv! 🌷🌸
#1 - - Anonym:

Varför har inte mattias barnen?

#2 - - Lovisa:

Otroligt roligt att du kommit igång igen och känner att du mår bättre! Jag har hejat på dig sen du fick Julia och kommer fortsätta heja på dig så länge jag kan! Heja!

Massa kramar från eskilstuna!

#3 - - Anonym:

Kul att du börjar blogga igen... Men nu har de varit tyst någon dag :(

#4 - - Anonym:

Hej jenny :)
bor du kvar i västerås?

Svar: Hej Nej har flyttat :)
Marsbarneet♥

#5 - - Maja :

Jag tycker att det är jätte roligt att du har öppnat din blogg igen! :)

Svar: Tack :)
Marsbarneet♥

#6 - - Lindy:

Man tänker inte på att det finns så många unga mammor där ute när man själv kommer bli en av dom. Härligt att läsa och se att världen inte går under utan snarare tvärtom.
Ser fram emot att fortsätta följa dig och dina barn för framtida tips.

Jag själv är lite rädd inför förlossningen. Har du några tips eller jämförelser?
Kika gärna in på min blogg och ställ lite frågor i frågestunden.
/ Lindy