Hej alla !

Hej alla, Som ni kanske märkt så var bloggen lösenords skyddad, Det var för att folk tar bilder från bloggen och gör facebooks, Bilddagboken, Kamrat osv osv, Med våra bilder och säger att dom är oss! Åh vad sur jag blir. 
Vill säga att ser jag någon som gör något sådant, Så blir det polisanmälning på en gång! 

Om ni ser någon som har våra bilder, Skriv gärna här :) Eller på facebook ni kan kontakta mig
Http://www.facebook.se/Mattehj

Sen vill jag även tipsa om en riktigt bra låt!

Ha en trevlig kväll // Mathias

dagens tips!

En bloggläsare ville att jag skulle ha dagens tips, så får väll börja med det!

Jag har lärt mig att man kan använda sockerbitar till att göra rent keramikhällar + för att ta bort det brända i botten på kastruller.
Det är bara att fukta och skrubba!Ett annat tips är att hälla lite vaniljsocker i damsugaren, när damsugarfiltren börjar lukta illa. Töm påsen och sätt i en ny, + häll lite vaniljsocker ungefär en tsk, och du får en fräsch doft av vanilj i hela lägenheten, Mathias brukar säga att det luktar nygräddade bullar! 


vad händer egentligen när man blir 17?


Hejsan! är helt utmattad från igår, var öppe ganska sent, eftersom jag inte kunde sova.
Har haft ont i magen i någon dag nu, speciellt på nätterna. Hoppas det blir bättre annars åker jag tilll doktorn
(inte akut-ont, utan mer "träningsvärks-aktigt!)

Ja vad ska man mer skriva, Jag tycker absolut inte att det känns att man blivit ett år äldre. Känns mer som om jag fortfarande är kvar vid 16. Haha! Ja, men nu är 16år ett minne blått, men vad händer egentligen när man fyller 17år? Inte ett skit? Haha Mathias berättade att man fick ta trakor kort, men helt seriöst? Jag på en traktor? Det är nästan så jag kan se mig själv sittandes där med en röd rutig flannel skjorta, en cowboy hatt och ett långt havre strå i munnen och lyssnades på, en fräck dänga! 
Ja gud bevare mig väl, om det nu skulle vara så att mathias någongång köper mig en traktor! haha!

Ja idag händer det nog INGENTING! jag ska lata precis hela dagen, jag ska inte ens damsuga upp alla smulor som hamnade på golvet när Julia drog runt med kakpåsen, jag tänker inte göra nånting! Jag ska se film och bara gosa och ta tillfället i akt och bara leka med Julia, hela dagen! Förresten är det ett riktigt piss väder och det är super kallt ute, så dagen får väll tillbringas här inne! Skönt att slippa gå ut!
Fast iförsig det finns ju inga dåliga väder, bara dåliga kläder.
Men ändå ;)

Ja snart slutar väll alla skolan också? Eller har några av er redan slutat? Har inte koll på de där, eftersom vissa slutade i fredags, vissa slutar nu i veckan och ex min lillebror slutar den 14:de!
Men hoppas ni alla får en super bra dag, det ska jag, mathias & lilla Julia ha!
kram på er alla!
Visa fler inlägg