Go valborg!

Hej, Mathias har precis åkt iväg med Julia till Baggbron för att titta på en majbrasa o se lite raketer. Tur jag satt på henne vinterkläder samt regnkläder ovan, för nu öser de ned från himmlen! 
Jag och Léon vart hemma, jag orkar bara inte. Är helt mör i kroppen idag, känns som orken inte finns. Men igår fanns den så de är nog bara idag!

Den 8 Juni gifter jag och Mathias oss! Ja kan ni förstå? Snart är vi ett, känns som man tagit förhållandet till en ny nivå, det känns pirrigt men samtidigt väldigt spännande! Mycket kommer nog inte ändras, mer än att jag får hans efternamn och vi är ett, på riktigt! Jag älskar han så mycket! Finns ingen annan för mig!

Nej nu ska jag sätta mig ned och se trolltyg i tomteskogen ca 10 min med Léon sen ska han nattas, han vaknade för en stund sedan, lite mysigt kan han o mamma få ha det innan pappa och Julia kommer! 

kram

La mig en stund på soffan!

Bild på Mathias mat längst fram o min bakom. Lunchdate på spicy hot!

Hej o gomorgon. Är så sjukt trött, Léon har börjat vakna tidigt på mornarna nu som tur somnade han om efter att jag bytt på honom och givit flaskan. Men mamma Jenny (jag) har lärt mig hur mina barn fungerar, lägger jag mig ned i mathias o min säng igen, (där Julia har ofta kommit o lagt sig också mitt i natten) då vaknar hon direkt! Så ja tänkte, nej nu ska jag sova en stund till, så jag la mig i soffan. Jag fick iallfall 1,5 timmes sovmorgon, hon och Léon väckte mig halv 8. hehe

Igår runt 11, fick min vackra vackra vän Malin, en till liten son, vid namn Eddie. Så glad för din och Emils skull, samt nyblivna storebror Theodor. Grattis älskade vän! ♥

Skriver lite senare, kram!

De blir en liten lillebror ♥

 
Å jag skakade som de vore första gången jag var på ett ultraljud, en liten lillebror visade sig! ♥
Först såg hon inte riktigt vad de kunde vara, men lillkillen rörde på benen så en liten snopp fladdrade med haha♥

Jag blev tillbaka flyttad 2veckor, så idag är jag alltså vecka 16+1. Och beräknat förlossningsdatum är 7 oktober. 
Å ni anar inte hur glada vi är!♥ 

Jag älskar min familj så mycket, snart är vi 5 stycken! ♥ Lyckan är total! ♥
Visa fler inlägg