Trött som en gnu.

Jag & min älskade vän Malin ♥

Hej & go förmiddag. Jag ska vara ärlig & säga att jag har latat i sängen hela morgonen medans ungarna har lekt & gjort lite små bus. Igår var jag såå trött att jag somnade när Mathias pratade med mig när filmen rullade på tvn i sovrummet. Vaknade till av att han gav mig täcket & sen vaknade Julia vid kvart över 5. 

Igår när barnen somnat, fick jag för mig att ta en promenad till affären, köpte ingredienser till att baka vaniljbullar. Oerhört goda, gjorde 41 stycken. Tanken var att jag skulle göra 100, men eftersom jag fick göra degarna isf i olika omgångar då jag inte har så stor bunke så blev det att göra resten idag. 

Nu runt lunch ska barnen till deras farmor & farfar. Aaron blir kvar hemma. Mathias lämnar såklart. Sedan ska vi ta lite tid för varandra & jag ska städa idag igen. Jag hatar när de är rörigt, speciellt på helgerna. Våra barn är specialister på att röra till & förflytta saker. Och de värsta jag vet är saker som ligger överallt, därför är jag så manisk att plocka undan hela tiden. Egentligen ska denna dag & imorgon vara lat dagar, men jag måste städa haha. Först måste jag bara komma igång, är så fruktansvärt trött haha. 

De snöar ganska mycket idag. Vi kanske går ut något imorgon & leker. Igår var vi ju ute, men de var inte så kul tydligen haha. Måste kanske få Aaron lite trött & få Léon lite road. Haha. 

Skriver snart recept på vaniljbullar. Kram