Blöjberg.


Hej! Kära läsare. Idag har det inte gjorts mycket. Mathias är iväg med sin mamma då hon ska ta bort gipset på sitt ben. Barnen är på förskolan, Aaron sover. Jag har suttit igång andra maskinen tvätt för idag & diskmaskinen är igång. Idag är jag så lat, vill bara ligga ned och sova & hoppas på bättre tider ungefär haha. 
Ibland drömmer jag mig tillbaka till ett normalt tonårsliv även om mitt inte var så normalt. Men skulle vara ganska skönt att sova ut på helgerna & gå i skolan. Så skatta er lyckligt ni som fortfarande lever de livet! När man får barn är sovmornar & lata dagar nästan ett minne blott! 

Nu har vi ett berg av blöjor hemma. Ca 20 paket = ca 1000 blöjor. Om inte annat behövs det. Våra pojkar är specialister att byta ofta. Norge levererar med andra ord. Trodde aldrig det var så billigt med blöjor i Norge. Men tydligen får man ett paket pampers för ca 20kr. Så vi har nog sparat nästan 4 månaders förbrukning av blöjor. 
Nu har vi dock provat den ännu billigare varianten. Inget fel med dom, funkar utmärkt & läcker ingenting. Vilket jag kan tycka de svenska budget blöjorna kan göra. 

Sen var vi och stor handlade i fredags så nu har vi allt hemma. Sen har ju min bror varit här i helgen. Mathias skjutsade hem honom igår. Sen på kvällen mumsade vi kebabpizza & såg farmen, sen somnade jag som en stock. 

Jag ska väll ta och fortsätta städa innan jag ska hämta barnen om ca en timme. Hoppas ni haft en bra helg.
Kram 
#1 - - KalmarAnna:

Oj vilken skillnad i blöjpris. Vem handlar de åt er eller köper ni via nätet?

Svar: Ja det är en jätte skillnad på blöjpriset där emot Sverige. Mathias åker dit & söker jobb ibland och då brukar han bunkra hem. Annars har Mathias lossas pappa sin bror där & när de kommer och hälsar på köper dom med :)
Marsbarneet♥