Enchiladas med köttfärs
Jag är nog inte världs bäst på att sätta ihop enchiladas. Men grymt goda. Jävligt goda till omed. haha
1 paket |
3 dl |
1 påse |
1,5 dl |
500 gram |
2 msk |
300 gram |
Tillagning
1. Sätt ugnen på 200°C. Koka upp vatten, kryddmix och tomatpuré under omrörning. Bryn köttfärsen i matfettet. Riv osten. Tillsätt cirka hälften av tomatsåsen och hälften av den rivna osten. Rör om och låt koka upp.
2. Fördela 2-3 msk fyllning på varje tortilla. Rulla ihop och lägg dem med skarven ner i en smord
ugnssäker form. Häll resten av tomatsåsen över tortillas i formen och strö resten av osten över.
3. Grädda i 15-20 min eller tills osten har smält.
2. Fördela 2-3 msk fyllning på varje tortilla. Rulla ihop och lägg dem med skarven ner i en smord
ugnssäker form. Häll resten av tomatsåsen över tortillas i formen och strö resten av osten över.
3. Grädda i 15-20 min eller tills osten har smält.